Menteşe Halk Eğitimi Merkezi

WEB https://mentesehem.meb.k12.tr
Adres : MUĞLA / Menteşe /Muslihittin Mah. M.Polatoğlu Cad. No7
VİZYON : Menteşe Halk Eğitim Merkezi olarak topluma; düşünen, üreten, kültürel mirasına sahip çıkan, yeniliklere açık bireyler kazandırmak için varız.
MİSYON : Öncü uygulamalarıyla, Türkiye’de ilkleri gerçekleştirmek, çağı yakalamış ve mükemmelliğe erişmiş, ilimizde örnek bir yaygın eğitim kurumu olmak.
BAŞARILAR : ◾Lig Heyeti 2004-2005 Eğitim Öğreti Yılı Halk Oyunları Sahnelemeli Dal Halk Eğitimler İl Birincisi ◾Yaygın Eğitim Kurumları Arası Sahnelemeli Halk Oyunları Grup Yarışması Birincisi Isparta 2005 ◾2007-2008 Eğitim Öğretim Yılı Gençler Kategorisi Stilize Dal Halk Oyunları İl İkincisi ◾Muğla İli 1987 Yılı Dernekler Arası Halk Oyunları İl Birincisi ◾Yaygın Eğitim Kurumları Arası Halk Oyunları Milli Eğitim Bakanlığı Kupası Birincisi Denizli 2002 ◾2007-2008 Eğitim Öğretim Yılı Gençler Kategorisi Halk Oyunları Birincisi ◾Beden Eğitimi Spor Ve İzcilik Dairesi Yaygın Eğitim Kurumları arası Halk Oyunları Grup Yarışması Üçüncüsü Uşak 2008 ◾Dernekler Arası Halk Oyunları Yarışması Erzurum Belediyesi 2008-2009 Eğitim Öğretim Yılı Yaygın Eğitim Kurumları Gençler Kategorisi Halk Oyunları Birincisi ◾Beden Eğitim Spor Ve İzcilik Halk Oyunları Grup Yarışması İkincilik Ödülü Aydın 2009 ◾Beden Terbiyesi Ve Spor İl Müdürlüğü Erzurum 1992-1993 Halk Eğitim Merkezleri Arası Sportif Yarışmalarda İl Birincisi ◾Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri Arasında Çiçek Yarışması Birinciliği ◾1988-1989 Eğitim Öğretim Yılı Muğla İli Kurumları Dernekler Arası Halk Oyunları Yarışması Birinciliği ◾1985 Yılı Halk Oyunları Yarışması Grup Üçüncülüğü ◾Balıkesir Gençlik Spor Müdürlüğü 14 Şubat 1988 Halk Oyunları Yarışması İkinciliği ◾Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Dalında İl İkinciliği ◾Halk Eğitim Merkezi 1986-1987 Eğitim Öğretim Yılı El Nakış I Yarışması İkinciliği ◾Milli Eğitim Gençlik Ve Spor Bakanlığı Halk Oyunları Final Yarışması Katılım Ödülü ◾Dernekler Arası 1987-1988 Eğitim Öğretim Yılı Halk Oyunları İl Birinciliği ◾Muğla Yöresi Halk Oyunlu Giysili Erkek Bebek Yarışması Türkiye İkinciliği ◾Halk Oyunlu Kıyafetli Bebek Yarışması Birincilik Ödülü 1988 ◾Muğla Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 03.03.2002 Tarihinde Denizli’de Yapılan Yaygın Eğitim Kurumları Türkiye Halk Oyunları Grup Yarışmasında Muğla Yöresi Oyunları İle İkincilik Ödülünü Almayı Hak Kazanmıştır. ◾27.05.2000 tarihinde Denizli’de yapılan Yaygın Eğitim Kurumları Halk Oyunları Milli Eğitim Bakanlığı Final yarışmasında Muğla yöresi oyunları ile birincilik ödülü almayı hak kazanmıştır. ◾Muğla Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 3 Mart 2007 tarihinde Burdur’da yapılan yaygın eğitim kurumları geleneksel halk oyunları grup yarışmasında Muğla yöresi oyunları ile üçüncülük ödülü almayı hak kazanmıştır.

Öğretim Şekli :Tam yıl- Tam gün
Yabancı Dil :
Isınma : KLİMA
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Yaya olarak ve Halk Otobüsleriyle sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Menteşe İlçesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Menteşe İlçesi şehir merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :